Rólam

László Virág vagyok, fuvolaművész és fuvolatanár, képzett, hivatalos Ringató foglalkozásvezető, a Te hangodat ismerem program önkéntese.
Kisgyermekes anyukaként én is jól ismerem azt a helyzetet, amikor a gyermek születése után hirtelen megváltozik az életed: gyakran érzed magad magányosnak nem csak fizikálisan, hanem lelkileg is, leterhelt vagy, fáradt, kiégett, és nem tudod, hogyan töltődhetnél fel. Nekem sokat segített az énekszó, az ölbéli játékok, és a népi hangutánzók világa.
Ölbéli játékokkal, énekléssel kapcsolódni a babádhoz egy különleges, semmivel sem pótolható élmény, aminek később én is számos jótékony hatását ismertem fel a saját anya-gyermek kapcsolatomban: már egészen korai időszakban kialakult a bizalom a kisfiam és köztem, megtanultam értőn figyelni Rá.
Ha feszültség van köztünk sokszor elég egy dal, egy játék, vagy egy hangutánzó amivel fel tudom oldani ezeket a nehéz érzelmeket.
Amikor problémás az elindulás, az öltözködés, a pelenkázás, az elalvás, hosszan kell utazni vagy várakozni: az énekszó és a játék szinte mindig segít átbilleni ezeken az amúgy idegörlő perceken.
A Ringató foglalkozásaim segítségével Te is könnyebbé, tartalmassá varázsolhatod az együtt töltött időt gyermekeddel!