Site is Loading, Please wait...

Online Ringató alkalmak

Éld át otthonodban kisgyermekeddel az éneklés, a mondókázás és ölbéli játékok élményét!

Miben tudok segíteni Neked?

logo
Rita véleménye a Ringató foglalkozásokról
Tovább olvasom
A Ringató foglalkozás már magában is egy remek közös program a gyerkőccel, de Virág szeretetteljes kisugárzása, szívből jövő közvetlensége különös élménnyé varázsolja. A pici gyerekek érzik őszinte odaadását, amit legjobban az bizonyít, hogy nincs olyan foglalkozás, hogy ne bújna az ölébe 1-2 gyermek.  A legtöbb szülő is feloldódva énekel - legyen bármilyen 'botfülű', ami szintén magáért beszél.

- Temesvári Rita, Bori anyukája
KI TARTJA A FOGLALKOZÁSOKAT?
László Virág vagyok, fuvolaművész és fuvolatanár, képzett, hivatalos Ringató foglalkozásvezető, a Te hangodat ismerem program önkéntese.
Kisgyermekes anyukaként én is jól ismerem azt a helyzetet, amikor a gyermek születése után hirtelen megváltozik az életed: gyakran érzed magad magányosnak nem csak fizikálisan, hanem lelkileg is, leterhelt vagy, fáradt, kiégett, és nem tudod, hogyan töltődhetnél fel. Nekem sokat segített az énekszó, az ölbéli játékok, és a népi hangutánzók világa.
Ölbéli játékokkal, énekléssel kapcsolódni a babádhoz egy különleges, semmivel sem pótolható élmény, aminek később én is számos jótékony hatását ismertem fel a saját anya-gyermek kapcsolatomban: már egészen korai időszakban kialakult a bizalom a kisfiam és köztem, megtanultam értőn figyelni Rá.
Ha feszültség van köztünk sokszor elég egy dal, egy játék, vagy egy hangutánzó amivel fel tudom oldani ezeket a nehéz érzelmeket.
Amikor problémás az elindulás, az öltözködés, a pelenkázás, az elalvás, hosszan kell utazni vagy várakozni: az énekszó és a játék szinte mindig segít átbilleni ezeken az amúgy idegörlő perceken.
A Ringató foglalkozásaim segítségével Te is könnyebbé, tartalmassá varázsolhatod az együtt töltött időt gyermekeddel!

A Ringató foglalkozások pozitív hatást gyakorolnak a:

zenei fejlődésre

A Ringatóra járó gyerekek tisztábban énekelnek, fejlettebb a ritmusérzékük, és később hangszereken is gyönyörűen játszanak.

családi életre

A közös mondókázás vidám percei mellett az érintés is mindennapossá válik a kapcsolódásban, ami erősíti a kötődést szülő és gyermek között.

szociális készségekre

A csoportos foglalkozások hatására a gyermekek szociálisan nyitottabbá válnak, koncentrációjuk pedig fejlettebb, kitartóbb.

Édesanyák mesélnek arról, miért szeretik annyira a Ringatót…

Rátkai-Orbán Vivien
Tovább olvasom
Imádjuk a dalokat amiket énekelsz, szeretjük hallgatni, ahogyan a hangszereken játszol! Biztos vagyok benne, hogy minden anyukának a szívéig hatolsz azzal, hogy tudod a kisgyermeke/kisbabája nevét, mindig mosolyogsz rájuk és szívből énekelsz. Tele vagy szeretettel és ez sugárzik.
Helbich Eszter
Tovább olvasom
A kislányom nagyon sokat fejlődött a Ringató foglalkozások miatt. Imádja a zenét. Mindig úgy játszik itthon, hogy valami mondókát mond hozzá. Továbbá az én érdeklődésem is inkább a zenei irányba kezdett el “mozdulni “. Imádom nézni a foglalkozások során , hogy mennyire élvezi a zenét, és csodálva figyeli azt, ahogy a fuvolán játszol.
Dominika
Tovább olvasom
Virág egy nagyon pozitív, kedves, csupa mosoly személyiség. Kisfiammal már egészen pici kora óta járunk hozzá a Ringató foglalkozásokra, ami mindkettőnk számára a hétköznapok egyik fénypontja. Az ott tanult daloknak, mondókáknak köszönhetően  itthon is bármikor mosolyt tudok csalni a kisfiam arcára.
Rita
Tovább olvasom
A Ringató foglalkozás már magában is egy remek közös program a gyerkőccel, de Virág szeretetteljes kisugárzása, szívből jövő közvetlensége különös élménnyé varázsolja. A pici gyerekek érzik őszinte odaadását, amit legjobban az bizonyít, hogy nincs olyan foglalkozás, hogy ne bújna az ölébe 1-2 gyermek.  A legtöbb szülő is feloldódva énekel - legyen bármilyen 'botfülű', ami szintén magáért beszél.
Adri
Tovább olvasom
A Ringató foglalkozások hihetetlenül jó hatással vannak ránk és direkt többesszámban fogalmaztam, ugyanis nem csak Panni élvezi nagyon a dalokat, zenéket hanem az anyukája is. Ugyanis egy anyuka, aki a tabunak számító szülés utáni depresszióval küzdött, hihetetlen erőt és vidámságot, jó kedvet kap a foglalkozások alatt és elhiszi, hogy énektudás nélkül is öröm az éneklés.
Mecsei-Sebők Adrienn
Tovább olvasom
A személyiségedet, a hangodat, a belőled áradó pozitív energiákat, a hangulatot a foglalkozásokon, hogy a lányok mióta beszélnek a tőled tanult dalokat, mondokákat mondják, éneklik nekünk, egymásnak vagy amikor kérdezem az ikreket mit csináljunk és a válasz: menjünk Ringatóra- ezeket mind- mind imádjuk.

Ezek a kérdések benned is felmerülhetnek…

Az online foglalkozásokat Facebook csoportban közvetítem – így csak internetre és Facebook regisztrációra van szükség a foglalkozásokon való részvételhez. Esetleg hangfalra, ha a laptop hangja gyenge vagy torzít.

Minden szerdán reggel 9 órakor vannak az élő online Ringató alkalmak. 

A felvétel a Facebook csoportban 6 napig korlátlanul visszanézhető.

Nem, a személyes foglalkozások során a gyermekek kezébe sem adunk hangszereket, és az online alkalmakon sincs rá szükség. Az általam megszólaltatott hangszerek által a kicsik ismerkednek az egyes hangszerek hangjával.

A foglalkozások hang alapján is követhetőek, így nyugodtan helyezd magasabb polcra a monitort. A gyerkőcök számára így is tökéletesen élvezhetők lesznek a játékok. 

A foglalkozásokon résztvevő szülők gyakran számolnak be arról, hogy a kezdeti félelmek után egyre inkább kinyíltak és természetes módon kezdték használni a hangjukat – gyermekük nagy örömére. Az alkalmak során pedig a picik fejlődése mellett a szülők hangja is tisztább lett, fejlődött. 

Az oldal alján található OTP Simplepay biztonságos kártyás fizetéssel tudsz egyalkalmas (csak online) vagy kombinált (online + személyes) foglalkozásra jegyet vásárolni.

Figyelem!: a személyes foglalkozásokat Pécsen tartom, így ha nem megoldható számodra az eljutás, kérlek válaszd az online lehetőséget. 

Az online Ringatók 6 napig visszanézhetők a Facebook csoportban, így ha élőben nem tudtál részt venni, később ugyanúgy bekapcsolódhatsz.  

Válassz jegytípust

Egyszerűen, online bankkártyás fizetéssel vásárolhatsz jegyet és a visszaigazoló emailben megtalálod a Facebook csoport elérhetőségét. 

Online Ringató

1 alkalom

1700 Ft

Kombinált jegy

1 alkalom

3600 Ft

Ahol már találkozhattál velem

László Virág EV
7622 Pécs, Légszeszgyár utca 5.
Adószám: 58637476-1-22

×

Cart

Drága kisgyermekes Szülők!

Hangszalagműtétem miatt 2024. októberig sajnos nem tudunk együtt énekelni, játszani! Addig is kövessétek a facebook, instagram és threads oldalaimat, iratkozzatok fel hírlevélre a honlapom alján található linken! Ezeken a felületeken folyamatosan hírt adok magamról, és ötleteket kaptok, hogy a Ringatók nélküli napokon se maradjon el az éneklés és a mondókázás!